Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Hem zamandan hem de maliyetten tasarruf etmenizi sağlayan prefabrik evler, kapladıkları nominal alana göre çAlright daha geniş bir yaşam alanı sunarlar.

Hem ergonomik hem de ekonomik olan prefabrik evler; istenen her oda sayısı ve metrekare boyunda üretilir. Sağlamlığı sağlamak için projeleri özel olarak tasarlanan yapılar; araziye konulmadan önce temel betonu atılır. Son derece pratik bir süreç sonrasında üretimi tamamlanan prefabrik evler; hem daha kısa sürede teslim edilir hem de daha az maliyetli olur.

Özge Yapı olarak malzeme ve işçilik hataları ve oluşabilecek aksilikler durumunda 2 yıl servis destek garantisi verilmektedir. Kullanımdan kaynaklı oluşabilecek sorunlar garanti kapsamında değildir.

Mimarlık ofisi bununla alakalı bir ruhsat dosyası hazırlayacak ve bu hazırlamış olduğu ruhsat dosyasında bir elektrik projesi bir mekanik projesi bir mimari proje ve birde statik proje bulunmaktadır ve bu dosyayı belediyenin fen işlerine sunmaktadır. Fen işleri ise dosya uygun olduğunda onay verecektir ve ruhsat alınacaktır.

Prefabrik ev satın aldığınızda ayrıca malzeme tedariki ile uğraşmak durumunda kalmazsınız. Sizin temin prefabrik ev fiyatları etmeniz gereken malzemeler sadece parke, fayans, mutfak dolabı gibi detaylardan oluşmaktadır. Prefabrik evlerde mantolama prefabrik ev fiyatları nasıl yapılır?

Prefabrik yapılar bulunduğu doğal ve iklim koşullarına göre yapı statiğine uygun olarak üretilmektedir. Prefabrik yapının statiğini bozmayacak şekilde tadilat işlemleri yapılabilir. Olası tadilatlarınız için mutlaka Karmod satış sonrası destek biriminden bilgi alınız.

Biz firma olarak prefabrik ev birçOkay müşterimize şunu söylüyoruz isterseniz prefabrik ev almış müşterilerimizin numarasını sizinle paylaşalım siz arayın onlara sorun ısı izolasyonu nasıl ses izolasyonu nasıl evin havası bakım ihtiyacı çok az olmasını bir sorun diyoruz ve birçAlright müşterimizde hayranlıkla bizim firmamızı anlatıyor.

Kullanıcıya hem yapım aşamasında hem kullanım süresince daha ekonomik ve verimli şartlar sağlıyor.

Yenilikçi yapı sisteminin geniş mekan sunumu avantajları prefabrik villaya konfor olarak yansıyor. Bilinen konut modellerindeki iç mekanı daraltan çOkay yer kaplayan kolon ve kirişler bu yenilikçi sistemde geride kalıyor.

Prefabrik yapılar, fabrikada üretilen sandviç paneller gibi malzemelerin, inşaatın yapılacağı yere sevk edilmesi prefabrik ev modelleri ve ardından bu modüler parçaların sahada birleştirilerek yapının iskeletini oluşturmasına dayanır.

Tek katlı ve iki katlı hazır konutların sunulduğu Karmod prefabrik ev modelleri şık tasarımı, yapı güvenliği ve en iyi ergonomiye sahiptir.

Kars’ta çok soğuk iklim bölgesinde de prefabrik ev yapılabilirken, Akdeniz’in sıcak bölgelerinde de prefabrik ev yapılabilmekte ve sorunsuz kullanılabilmektedir.

Sevkiyatın tamamlandığı gün belirttiğiniz adreste prefabrik ev sizi yeni yuvanıza kavuşturmak için hazır olarak bekleyen Karmod profesyonelleri, yeni evinizi hemen kurmaya başlar.

Yüksek ses ve ısı yalıtım performansına sahip prefabrik evler kış aylarında sıcacık iç mekana sahiptir.

Report this wiki page